en glad prick

Såhär glad blir Virre när jag lagar mat åt honom. Jag slapp stå trafikpost om jag gjorde det. Lätt en bra deal! Passade på att göra lite reklam för min nya affärsidé också.... Sen bakade jag pajer också. En hallon, en blåbärs och en äppel. Jag vet inte om dom blev goda för jag hann inte smaka innan dom tog slut. Men det gör ju inget för jag går ju fortfarande på min mycket strikta diet.. Killarna sa att det smakade iallafall.

Det blev sannas special bacon-cheesburger, äggröra och en toast till Virre. Samt lite grönfoder för hälsans skull.
Det ser ju väldigt aptitligt och halvätet ut på denna bild kan jag tänka mig.

 

 


åka båt

 

Denna vecka har vi åkt en massa båt! Snygg man ee då.

Virre och Svensson
Nilsson och Vidar

new haircut

nämmen vad har vi här då. tim har visst klippt av sig krullet. hihi
det är snusnilsson som står för stylingen. skickligt.


på tal om singaporianer

det jobbar ju som sagt en massa sånna här på basen. dom gillar tydligen våra ubåtar eller nåt. hyggliga killar förövrigt. tror jag? men iallafall, det händer ju att man gör bort sig ibland. som tillexempel när man på morgonen artigt säger "good morning" till en av kineserna vid inpasseringen, som förövrigt visst inte alls råkade vara en singaporian utan någon av det lite gulare folkslaget som bara råkat bli adopterad till svergie när han var liten. när han då svarar "ahmen tjenare tjenare du", så blir det typ lite pinsamt. men det är ju sånt som händer.

ännu en gymhistoria

Iförrgår när jag var på gymet i karlskrona hände det en rolig sak igen: det var en sån där singaporian där!

Han var ensam där (klockan var tio på en lördagskväll), innan jag dök upp, så han dunkade svinhög jappsartechno. Och en del ballader också för den delen. Rätt najs att träna till för er som inte testat.. Sen så kom hans fru som tydligen också var på där och höll honom sällskap och trippade fram till roddmaskinen med handväskan i högsta hugg, betraktade maskinen i någon minut för att sedan bestämma sig testa den. Hon drog tre drag, torkade sedan varsamt bort svetten från pannan och frågade snällt sin man om de inte kunde åka hem snart. Och så var det spännande mötet över för mig och jag fick träna vidare själv. Alltid är det spännande här på basen ska ni veta! Man vet aldrig vad som väntar.

utmaningen

Jag har blivit utmanad av maria att skriva fem sanningar (som ingen redan vet?) om mig själv. Jag skall även skicka denna utmaning vidare till två vänner. Jag utmanar: antonia, felicia.
Här kommer sanningarna om mig: 1, jag är jättejätte tuff. 2, jag vill åka hem. 3, jag vet inte vem jag är, det vet kanske du bättre. 4, jag tycker inte om tubsockor på män. 5, jag är hungrig.
okej. jag har typ en liten dålig dag. förlåt för det.
har lånat bilden från lajka

det spökar

Idag har jag haft en ganska dålig dag i mitt huve. Men sen så var jag ute och sprang med tim och kroppsskyddet så kom jag på andra tankar och så kändes det lite bättre. Nu ska jag försöka sova. Godnatt

karlskrona igen

Då var den härliga ledigheten över, med allt det roliga som den förde med sig. Festen vart lyckad, och miss li var bra, och nästan allt annat var också bra. Att träffa maria var väldigt bra! Och nu är jag åter i kronans tjänst. Det känns väl kanske inte sådär jättebra, men bättre än vanligt och det är bara 69 dagar kvar tills jag muckar.

hihi

när en stor och stark marinsoldat på gymet kollar på en och frågar "använder du de här?", och pekar på 40kg hantlarna som han hade tänkt använda så känns det lite underligt måste jag säga. "jo alltså jag har bara ett set kvar, snart klar vettu". Vad fan hade han väntat sig. Men det är klart, han tyckte väl att jag såg biffig ut, och jag klandrar honom inte för det.............. 


idag är det tisdag

jag längtar till helgen. längtar till oskar, till festen på fredag och till miss li på lödag. kommer bli fett.
får åka hem i övermorgon. ikväll ska jag hålla spinningpass.


skönhetsidealet då


min favvisblogg just nu

Tycker hennes halsband är lite halvfint. Söt tjej också.

myblomquist.se

gig



när jag var hemma i veckan så var jag och lyssnade på min bror när han spelade med sitt band. jag skulle lägga upp en video men jag vet inte hur man gör. så jag får skicka den till dig istället simon.


tillbaka till verkligheten

Eller till låtsasheten. Karlskrona igen. Mitt favoritställe i hela världen typ. Igår kväll var det fredagkväll och jag hade två saker att välja mellan att göra när jag slutade klockan åtta. Antingen skulle jag gå och köpa mig en fet godispåse och sätta mig på logementet och ha det allmänt gott (läs; tycka synd om mig själv). Eller så skulle jag ge mig ut och springa för att sedan däcka i sängen tidigt nog för att slippa tänka på vad man kunde ha gjort om man vore hemma. Det fick bli alternativ nummer två. En rätt lyckad fredagskväll med andra ord! Bara fem omgångar kvar tills muck.

RSS 2.0