sommarkulörer

idag har jag matchat min sjöstridsuniform med lite färgglatt nagelack. samtliga från depend.
fick mig att tänka på min färgglada "kusin", antonia. här kommer du till hennes blogg.


hallonpaj

jag har bakat lite. igår bakade jag en hallonpaj, en blåbärspaj och två kladdkakor. dom vart goda. eller alltså jag går ju fortfarande på diet så det vet jag ju ingenting om. men dom andra sa att det var smaskigt. okej då, jag kanske smakade pyttelite. men bara pyttelite. det får man när man har varit duktig.



geggigt och konstigt, men gott.


ännu ett vårtecken

när man kan gå utan långkallingar, ja då är det minsann vår. å när värmetröjan ryker, ja då jävlar.


lady gaga allstå


ett vårtecken

man vet att det är vår när befälen går med uppkavlade ärmar på sina uniformer

idag skiner solen på mig!

Tjuv



Lånar tre bilder från emmas blogg. Från förra helgen när jag var hemma. Puss


en bild från februari


Tycker om min Oskar. och sushi.



Här är en bild på mina två favoritsaker,
dom två sakerna som jag skulle ta med mig till en öde ö.


trolle idag igen

japp. jag sitter i trolle idag igen. nu ska jag förklara: trollevakten är alltså en separat vakt så man kan komma in på basen från ett till ställe än bara högvakten. så där kan man hamna om man har otur/tur, det beror lite på hur man ser på det och vad man har för dagsform. idag har vi tims dator här, så jag behöver inte blogga från mobilen. och det är ju lite bättre för då kan man lägga in bilder och sånt också. idag får det bli en ful jävla bild. Ungefär som vanligt alltså, fast ändå lite värre än vanligt.



Jajjamen. Såhär bedårande var jag i förrgår när jag och min trogne träningsbitch tim var ute och löptränade med kroppsskydd (under den vidriga träningsjackan från försvaret) på oss. Som ni typ kan se så är den jävligt klumpg och stor (eller är det jag som ser ut sån?), och tung! Den väger 12 eller 14 kilo, vet inte riktigt. Så det är ju riktigt bra träning att löpträna med den. Jag har inte använt den så mycket tidigare, mer än när vi har vart ute och övat med den någon gång, så jag hade inte så stor upfattning om hur det skulle bli att löpträna med den. Förväntade mig såklart att det skulle vara förjävla jobbigt. Och det var det ju, men jag klarade mycket längre än vad jag trodde att jag skulle göra. Trossörundan (ca 5km) var inga problem. Glatt överaskad. Det kändes fett! haha. kul ordvits va. fett.

puss, peace till världen och så vidare xx 


don't mess



hihi


mobilbloggar från trollevakten

Hade jättejätte ont i magen imorse. Jätte. Så jag blev satt i trolle på tillfriskning. Det funkade tror jag. Nu mår jag bra igen. Nej. Jag släppte inte en fis. Mycket att göra för övrigt. Svara i telefon, måla naglarna, läsa osv. Och bara för att helgen är slut och det är dags för trafikpost igen så har det fina vårvädret som visade sig i helgen försvunnit spårlöst. Så dumt!

reklam för försvarsmakten

eftersom min blogg har blivit så populär så hörde försvasmakten av sig till mig och frågade om jag inte kunde göra lite reklam för den. försöka få lite fler tjejer att söka till lumpen osv. och det är ju klart man ställer upp på.

När man gör lumpen har man många förmåner som tjej. Man får snygga trosor och sportbehåar, gratis preventivmedel och bäst av allt.........

gratis smink!



vem vill inte vara såhär snygg liksom?


tåta

Hej!

jag har fyllit år när jag var hemma. ångest osv. känner mig gammal och grå. nu räcker det med åldrandet.
jag försökte baka min dröm-chokladtårta som jag trånat efter så länge nu. har försökt baka den sen min femtonde födelsedag ungefär. men det verkar aldrig bli som jag har tänkt mig. egentligen hade jag tänkt göra en kladdig chokladkaka med smörchokladkräm att glassera med. men väl i svärtinge livs (affärn), så hade dom ingen kakao hemma. så det fick bli en specialglassyr på nutella och grädde. kanske inte låter så gott med funkade faktikskt, men inte så perfekt som jag drömmer om...


 
men trots allt så hade jag en väldigt bra födelsedag. speciellt med tanke på att det egentligen var meningen att jag skulle hållt till i en grop i skogen någonstans i blekinge. eller åtminstonde på marinbasen och ha utbildningsvecka. men den blev inställd och det tackar man ju för. jag fick en massa bra prisenter*. blandannat en borrmaskin, en servis och världens finaste kängor. tack! nästa helg kommer släkten också. men just nu är jag nere i karlskrona och sliter arslet av mig. lika hektiskt som vanligt. och vet ni vad, här är det ingen snö.

*en prisent är en present fast mycket bättre än en vanlig present, för alla er som inte hade koll på det.

kram på er!


det märks ju att man inte är nitton längre

ojojoj. idag har man ont i kroppen alltså. körde hårt med träningen igår :)

bloggar från tåget

Såja. Då var man på väg hem än en gång. Känns ruskigt bra.. Veckan har otroligt nog vart plågsamt lång, jag som trodde att det skulle gå snabbt nu med bara sju dagar, istället för tio som jag legat inne de senaste två veckorna. Men icke. Så det ska bli skönt att komma hem. För övrigt har det gått bra med min diet. Men ikväll då jävlar vankas det kycklingtacos. Har för fan inte ätit fast föda på hela veckan. Jag ser fram emot ikväll. Nästan lika mycket som jag ser fram emot att äntligen få träffa min oskar. En del. Puss å kram!

tre sommarbilder

här kommer några bilder sen en solig dag på gsun i fält i sommras. på skjutbanan. det var tider det.



          

klicka på bilderna för att förstora dem
på mittenbilden är det tim och på tredje bilden är det monkan, jag och strandberg.


dagens outfit

Hejhej bloggen. Idag har jag på mig en militärinspirerad outfit. Lite rå sådär.
Jag har satt ihop den själv och är riktigt nöjd över resultatet. Ojojoj.



sjöstridsuniform93 0:- /del -du hittar den på gula kvadraten! skynda fynda.
asossearer: pistol88 , safarihölster svart (obs unikt exemplar), skyddsvaktsmärken,
ställföreträdande-chefs broch, namnskylt.
nagelack: isadoras red caramel 59:- 


mediakåt

på sistonde har vi i vakten faktiskt synts i flera mediasammanhang. tre gånger! vi har både kommit med på nyheterna och i radio. himlarns häftigt.

nyligen: marinbasen attakeras från luften och har inget att sätta emot! Varning, extremt läskigt inslag!

juldagen då Nilsson och Lund skickare mejl till "önsketimmen i p3"
klicka här

hela inslaget handlar väl mest om martinssons härliga hållning för oss. men ändå.
klicka här


hallihallå

idag har jag inget vettigt att skriva. precis som vanligt.


PUSS

busigt

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sannapanna is back in business

så äre. ledsen att jag inte har bloggat på länge. förstår att många av er gråter blod osvosv. men ni förstår att jag har haft så förskräckligt mycket att göra både hemma och på basen så bloggen har fått ligga vilande ett tag. men lugna, nu är jag tillbaka för att stanna. och åtminstonde blogga lite när jag är på plats i kalle k. vilket jag är just nu.

nattpass är det som gäller denna vecka. funkar. lugnt. går dessutom på diet för det är inne. exakt, såå jag har ett litet projekt på gång så att säga. rena kroppen, själen och sånt tjaffs. precis. så det är ju förjävla synd om mig denna vecka. japp. idag har dessutom samtliga av mina nattkollegor bestämt sig för att köpa med sig kebabrulle från klockgrillen. och som om det inte vore tillräckligt så har snälla fröken book vart och inhandlat både godis och chips till oss för våra pantpengar. så det står framme och får mig att känna ett visst obehag. vilket jag totalt ignorerar från och med nu......... nej men det går bra. jag känner mig stark. jag kommer att klara detta.

nej nu tror jag att jag ska gå och göra mig iordning en tallrik med fefferoni, gurka och paprika vilket kommer att bli dagens (nattens) förträffliga middag. riktitgt aptitligt. MUMS!


RSS 2.0