update

japp. och vad händer här på basen då undrar ni såklart. det börjar lida mot sitt slut, detta äventyr. det är mindre än en månad kvar nu. framför mig väntar en vecka ledigt, en vecka i tjänst och sedan är det dags för muckvecka. ojoj vad snabbt det kommer gå! man börjar nästan få lite ångest över att det snart är slut, många av prickarna man träffat här kommer man nog sakna riktigt mycket, även om det inte alltid har kännts så. hmmm.............
men från en sak till en annan, -sedan vi hördes sist så har jag föresten gått och blivit väktare. jajamen. fast för att kalla sig väktare måste man väl kanske jobba som det antar jag, och det gör jag ju inte (ännu), men jag skulle hypotetiskt sett kunna göra det nu eftersom jag har utbildningen som krävs. Såå, hej vem vill anställa stora starka mig som dörrvakt till sin krog? med min imponerande kroppshydda och framförallt längd, så skrämmer jag nog iväg busen bara genom min blotta närvaro. att göra lite reklam för sig själv här på bloggen kan väl inte skada..
å just det, tänkte bjuda på en bild som jag fick på tim igår när jag kom på honom på logementet med att prova min sportbh. när jag kom in i rummet försökte han i panik kränga av sig bhn för att inte få den pinsamma situationen att fastna på bild. men han var inte tillräckligt snabb... så numera vet vi alltså att den där tim har någon form av avikande läggning vad gäller att klä sig i det motsatta könets kläder. helt okej för mig, tycker om honom ändå. tror jag.

bloggsjukan

har fått in en del klagomål den senaste tiden om att bloggen ligger nere.. mina många läsare ser detta som mycket frustrerande då de påstår att de har skapat ett slags beroende för denna underbara skapelse till blogg. så jag känner att jag måste ta tag i detta problem eftersom det ju trots allt är jag som satt dom stackars jävlarna i skiten. japp, jag postar ett par inlägg inatt.. kärlek till er!

söta bloggar

Här är tre söta och mummsiga bloggar som jag tycker om:
Mary tipsade mig om baktokig.se. Och den gillar jag mycket!
http://baktokig.blogg.se
http://sotasaker.com
http://365daysofbreakfast.blogspot.com

nygaddad

Japp, jag lät Book gå lös lite på mig. Känns stabilt!


vaktens beauty

 

Som monkan säger: "Sanna, du får mig till så mycket dumt". Nåt måste man ju fördrva tiden med på nätterna! Härmed har jag tagit monkans ansiktsmaskoskuld. Känner mig hedrad osv.


hemlängtan

det rullar på. men jag längtar hem till mamma!

världens bästa mormor



Puss i påsk. Sötare påskkärring får man allt leta efter!
Hoppas du inte blir arg på mig mormor.
Jag kunde inte låta bli.

Du är bäst!


frågan är vem som är sötast



Här är två bilder från sist när jag var hemma. Oskar följde med mig till stallet en dag.
Han och pontiac kom rätt bra överens. Eller ja, pontiac kom iallfall bra överens med Oskar om man säger så.

Puss!


bomber och granater nu är det fest

Hej allihopa! Efter mycket om och men så kom ju även jag till Karlskrona ännu en gång. Det börjar dra ihop sig nu. Jag kan se slutet. Tre ynka tjänstgörningsveckor har vi kvar, och två veckors väktarutbildning. Sen är det slut med min militära karriär, iallafall för denna gång. haha! 

I veckan har vi hjälpt till med lite amunitionsröjning alltså. Jajjemen. Farliga grejer. Läs mer här om du skulle vara det minsta intresserad.

Puss och kram


på fronten intet nytt

en bare knegar påååååå vettu


RSS 2.0