en andningaspaus

jag skrev min första salstenta någonsinn igår. har ju bara haft hemtentor innan men från och med igår har jag alltså förlorat min riktiga tentaoskuld. det var lite nervöst faktiskt. och hur gick den då, ja det är inte så lätt att säga men jag fösökte sitta och räkna ihop mina poäng som jag själv trodde mig kunna ha en chans att få. och jag kom fram till att det är på håret. det känns inte så jättekul för jag har i princip bott på skolans bibliotek de senaste veckorna. jag tycker att jag har pluggat ordentligt. så om jag kuggar kommer det kännas riktigt tungt! och så är det så dumt för om man kuggar så måste man ju plugga dubbelt upp eftersom omtentan ligger nästan samtidigt som en ny tenta. så håll tummarna för mig! jag får reda på resultatet om två veckor.
och annars då? jo. livet flyter på. nu är det vår och jag har spring i benen. jag är sugen på att anmäla mig till något lopp så att jag kan få ännu mer inspiration till träningen. kanske lidingöhalvan, 15 km? och sen är det bara att fortsätta med alla loppen i svenska halvklassikern, och därefter riktigta klassikern. nåja, mål måste man ju få ha.
idag är det även helg och efter den så är det nytt semminarie och tentaplugg att bita i. men däremellan skall jag njuta av den fina vädret här i karlstad, rensa garderoben och baka bullar. min andra halva är hemma i norrköping i helgen så jag är helt ensammen här hemma. och både ida och mathilda har åkt hem till kalix och trollhättan så det är faktikst riktigt ensamt. men jag klarar mig nog. tror jag.
puss på er!

RSS 2.0